КУД "СЛАВЈАНКА" СО ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА

КУД "СЛАВЈАНКА" СО ЦЕЛОВЕЧЕРЕН КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА
На 02.07.2018 год. со почеток во 20.00 часот во "Народниот театар" во Битола, руското културно уметничко друштво "Славјанка" ќе одржи целовечерен концерт на фестивалот "Битолско лето". 

Ве очекуваме да уживате во руската песна во градот на конзулите.