Почесниот конзул на РПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ СЕРГЕЈ САМСОНЕНКО СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА Р.М.

Почесниот конзул на РПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ СЕРГЕЈ САМСОНЕНКО СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА Р.М.

По повод одбележувањето на 8-ми септември, почесниот конзул на Руската Федерација во Република Македонија Сергеј Самсоненко, на сите македонски граѓани им го честита Денот на независноста.