ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ЗБОРОВИ ШТО ГО МЕНУВААТ СВЕТОТ“ ОД ВЛАДИМИР ПУТИН

ПРОМОВИРАНА КНИГАТА  „ЗБОРОВИ ШТО ГО МЕНУВААТ СВЕТОТ“ ОД ВЛАДИМИР ПУТИН
Денеска во Хотел Руссиа во Скопје беше промовирана книгата „Зборови што го менуваат светот“ од Владимир Путин. 

По повод роденденот на Претседателот на Руската Федерација, Владимир Владимирович Путин, издавачката куќа „Ѓурѓа“ со поддршка на Руската амбасада и претставништвото Росотрудничество во Македонија го промовираа преводот на македонски јазик на книгата „Зборови што го менуваат светот“ од Владимир Путин. На промоцијата говореше НЕ амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија, Олег Шчербак.