ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

На сите верници кои го слават Христовото воскресение, Почесниот конзул Сергеј Самсоненко им го честита овој голем ден на сите христијани.

 

Празнувањето на Христовото воскресение нека Ви донесе многу здравје, радост, љубов и среќа во Вашите животи.

 

Христос воскресе!

Навистина воскресе!

Честит Велигден!