“Денот на руската дипломатија”

“Денот на руската дипломатија”

 

Со полагање на свежо цвеќе на споменикот Руски крст во градскиот парк во Битола и оваа година амбасадата на Русија во Македонија и Почесниот конзул на Руската Федерација во Битола ќе го одбележат “Денот на руската дипломатија”.

Настанот ќе се одржи на 10 Февруари 2017 година во 11.00 часот.